Krimptangen

Een krimptang heeft over het algemeen 3 functies: knippen, krimpen en strippen. Ook kan deze tang gebruikt worden voor het monteren van kabelschoenen. De traditionele krimptang wordt gebruikt voor gewone stroomkabels. Deze kabels zijn te herkennen aan de rode, blauwe, zwarte, bruine en geel-groene kabels. Afhankelijk van het model is de drukkracht ook instelbaar. Zo kan je te werk gaan zoals je dat zelf graag wilt.
Prijs Meest verkocht   Filteren

Welke krimptangen zijn er allemaal?Dan zijn er nog een groot aantal variaties die uiteraard ook in ons assortiment terug te vinden zijn. Een aantal voorbeelden zijn: De adereindhuls krimptang, de modulaire krimptang, F-connector krimptang en nog veel meer.

De F-connector krimptang is geschikt voor het monteren van BNC en F-stekkers voor coax kabels. F-connectoren worden gebruikt bij de aansluiting van tv, digitale ontvanger, kabelmodem of satellietschotels.

Ook voor netwerkkabels en aansluitingen zijn aparte krimptangen. Met onze netwerk kabel toolkit heb je gelijk alles in huis voor het aansluiten van netwerkkabels. In dit pakket zit onder andere een knip en strip tang en de LSA tang om de aansluitingen te bevestigen. Om helemaal zeker te zijn dat alles goed is aangesloten zitten er ook netwerktesters in het pakket.

Let bij het bestellen van een tang altijd op de toepassingscontext van het gereedschap. Bij krimptangen moet je er op letten dat je de juist krimp en geleider gebruikt. Omdat er veel en ook fundamentele verschillen zijn is het vaak lastig om de juiste tang te kiezen. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,0
Goed "Goede en duidelijke website " 8,0
Goed "Eerste keer een bestelling geplaatst en alles was snel en correct afgehandeld. " 8,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links